Top

Search

Need Contributors

Interested to share albums over here?

contact:info@merkezburasi.com

To support our uploads please download the below Concha Buika - Mi Niña Lola "A Mi Manera" as a free user.

Yüklenen dosyalarin linklerinin canli kalmasi için aşağıda Concha Buika - Mi Niña Lola "A Mi Manera" şarkısını ücretsiz kullanıcı olarak indirin bize destek olun

Concha Buika - Mi Niña Lola "A Mi Manera"

Your Ad Here

2008/06/06

Demis Roussos - Fire And Ice [1971]



Roussos also began a solo career following the collapse of the band, beginning with the song "We Shall Dance". Initially unsuccessful, he toured southern Europe and soon became a leading vocalist. His solo career peaked in the 1970s with several hit albums. His single, "Forever and Ever", topped the charts in several countries in 1973 (1976 in U.K.). Other hits were "My Friend the Wind", "My Reason", "Velvet Mornings", "Goodbye, My Love, Goodbye", "Someday" and "Lovely Lady of Arcadia". More - Wikipedia

Track List of Demis Roussos - Fire And Ice

1 Fire And Ice (4:33)
2 She Came Up From The North (3:25)
3 Good Days Have Gone (3:43)
4 We Shall Dance (3:33)
5 I Know I'll Do It Again (2:45)
6 On The Greek Side Of My Mind (3:45)
7 End Of The Line (2:10)
8 My Blue Ship's A-Sailin' (2:10)
9 Mountains Beyond (4:12)
10 O My Friends You've Been Untrue To Me (4:43)
11 Lord Of The Flies (4:23)
12 Without You (1:58)

Solo kariyer
1971'de Roussos'un ilk albümü Fire and Ice (ya da bazı versiyonlarında adı "On The Greek Side Of My Mind") yayınlandı. Albümden çıkan Lucas Sideras'ın da bateride olduğu "We Shall Dance" sanatçının ilk büyük solo hiti oldu ve bu şarkı tüm Avrupa'yı turlamasına neden oldu. Albümde gitarist Silver Koulouris de ona eşlik ediyordu. 1972'de yeni hiti "My Reason" yayınlanır ve şarkının başarısıyla Olympia'da konser verdi.

1973 tarihli Forever And Ever albümü ise Roussos'un en büyük albümü oldu. "My Reason"'ın yanında "Goodbyle My Love Goodbye", "My Friend The Wind", "Forever And Ever" gibi hitleri de bu albümdeydi. Albüm tüm Avrupa'da iki milyona yakın sattı. 1974'te de yeni albüm "My only fascination" yayınlandı. Roussos büyük bir hızlı Avrupa'da bir çok dergiye röportaj verip, konserlere çıkıyordu. 1975 yılında Demis Roussos bir erkek çocuk sahibi oldu.

1970'lerin sonlarına doğru arka arkaya "Souvenirs", "Happy to be", "The Roussos Phenomenon", "Ainsi soit-il", "Magic" albümleri yayınlandı. 1977 tarihli "Magic" albümünün prodüktörü Vangelis'ti ancak albüm çok başarılı bulunmadı. 1978 tarihli "Demis Roussos" albümü Amerika'da kaydedilmişti. 1979 "Universum" ise 4 dilde söylenmiş şarkıları içeriyordu. 1980 tarihli "Man Of The World", içindeki Lost In Love şarkısı ile eski günlere yakın bir başarı kazandı.








Look more ARTIST...

Related posts by alphabet



3 Comment:

Anonymous said...

bu güzel albüm için teşekkürler ancak şifresi nedir?

Anonymous said...

PASS: www.merkezburasi.com

Bendeniz.. said...

inanmıyorum bunu ne zaman indirdin ben nasıl görmedim:))
çok tşk varolun..

Post a Comment

What do you think about this post?

Your Ad Here
 
Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis